Обосновани Футболни Прогнози

Стьордалс Блинк - Уленсакер Киса

15 Май 2023 - 18:00
Стьордалс Блинк
Уленсакер Киса
Прогноза: 2
Коефициент: 1.91
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 6-ия кръг на футболното първенство във Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия между футболните тимове на Стьордалс Блинк и Уленсакер Киса.

Факти и статистика за днешния двубой:

Стьордалс Блинк

Стьордалс Блинк са на 7-ма позиция във временното подреждане с актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните 5 мача са вкарали 11 попадения и са позволили да им отбележат 8 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион Стьордалс Блинк е играл 3 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 8-7.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Стьордалс Блинк има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 9 гола.

Уленсакер Киса

Гостуващият отбор на Уленсакер Киса заема 6-та позиция във временното подреждане с 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 5 мача има положителна голова разлика 13-6. На чужд терен отборът е играл 2 срещи до момента, в които е записал 1 победа и 1 загуба, вкарал е 5 попадения във вратата на противниците си и е получил 2 гола в собствената врата.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Уленсакер Киса е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 13 попадения и са получили 10 попадения от противниковите тимове.

Стьордалс Блинк - Уленсакер Киса - преки двубои

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Стьордалс Блинк е в серия от 2 равни срещи в първенството на Норвегия, а на своя стадион постигна реми в предишната си среща.

Отборът на Уленсакер Киса записа реми в предишния кръг в шампионата, а далеч от дома има успех в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.