Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Питърбъро

7 Май 2023 - 14:00
Барнзли
Питърбъро
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача между Барнзли и Питърбъро от 46-ия кръг на сезона в Първа Лига на Англия.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия мач:

Барнзли

Червените са 4-ти в класирането с общ сбор от 86 точки, натрупани след 26 победи, 8 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 45 мача са реализирали 80 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 45 попадения в собствената мрежа. У дома съставът на Барнзли има 22 срещи досега, в които е записал 16 победи, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 45 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 22 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Червените имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са записали в противниковата мрежа 13 гола и са допуснали 9 гола от противниковите футболни отбори.

Питърбъро

Отборът на гостите от Питърбъро е 7-ми в таблицата с временното подреждане със събрани 74 точки, от 23 победи, 5 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 45 мача има положителна голова разлика 73-54. Далеч от дома тимът има 22 срещи, в които е записал 10 победи, едно равенство и 11 загуби, при голова разлика 35-29.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Пош имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Барнзли - Питърбъро - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Червените е постигнал 4 победи, а тима на Питърбъро е спечелил една победа, при общо голово съотношение 11-4. В последните 2 срещи у дома с Питърбъро, играчите на Барнзли са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Барнзли постигна равенство в предишната си среща в първенството, а на своя стадион има поражение в последния си двубой.

Отборът на Питърбъро записа реми в последния си мач в първенството на Англия, а далеч от дома има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.