Обосновани Футболни Прогнози

Монца - Рома

3 Май 2023 - 22:00
Монца
Рома
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Монца и Рома от поредния кръг на текущият шампионат в Италия - турнира Серия А.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Монца

Играчите на домакините от Монца са 10-ти във временното подреждане с актив от 44 точки, натрупани след 12 победи, 8 равенства и 12 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 32 двубоя имат голова разлика 40-43. Пред собствените си привърженици Монца е играл 16 мача до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 6 загуби, реализирал е 22 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 20 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Монца са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са инкасирали 7 гола от противниковите футболни състави.

Рома

Тимът на гостите от Рома е 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 57 точки, записани след 17 победи, 6 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 32 срещи е успял да отбележи 44 гола в противниковата врата и е получил 30 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът има 16 мача до момента, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 20-20.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Рома имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 9 попадения и са получили 5 гола.

Монца - Рома - преки срещи

В предишната среща между двата състава, тимът на Монца не е спечелил нито една победа, а отбора на Рома има записанa една победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е в серия от 3 поредни успеха в първенството на Италия, а на собствения си стадион има успех в последния си двубой.

Отборът на гостите от Рома стигна до равенство в предишната си среща в първенството на Италия, а при визитите си има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.