Обосновани Футболни Прогнози

Читадела - Козенца

30 Януари 2022 - 15:30
Читадела
Козенца
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
1 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболния двубой от поредния кръг на сезона в Италия в турнира Серия Б между Читадела и Козенца.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Читадела

Домакините от Читадела са 9-ти във временното подреждане с 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 19 срещи са реализирали 24 попадения и са инкасирали 21 гола в мрежата си. Пред своите верни привърженици Читадела е играл 9 мача, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-8.

В последните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Читадела имат в актива си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Козенца

Гостуващият отбор на Козенца е 17-ти в таблицата с общ актив от 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 19 двубоя е реализирал 16 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 32 попадения в своята врата. При гостуванията си отборът има 9 мача досега, в които има 3 равенства и 6 загуби и все още няма победа навън, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е получил 20 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б футболистите на Козенца имат на сметката си едно равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика 3-13.

Читадела - Козенца - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, отборът на Читадела има записанa една победа, Козенца е записал 2 победи, а в 2 срещи двата отбора са завършили наравно, при обща голова разлика 5-8. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Козенца, футболистите на Читадела нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Читадела е в серия от 2 последователни ремита в шампионата на Италия, а при домакинствата си има победа в последния си двубой.

Тимът на гостите е с 2 поредни загуби в първенството на Италия, а на чужд терен постигна равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.