Обосновани Футболни Прогнози

УЕ Санта Колома - Ордино

20 Януари 2022 - 21:45
УЕ Санта Колома
Ордино
Прогноза: 1
Коефициент: 1.49
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да се спра на двубоя между отборите на УЕ Санта Колома и Ордино от поредния кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Андора. Играчите на УЕ Санта Колома посрещат на ДЕВК Арена противниковия отбор на Ордино.

Ето и статистиката за предстоящата футболна среща:

УЕ Санта Колома

УЕ Санта Колома са на 4-то място във временното класиране с 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 10 двубоя са реализирали 13 попадения в противниковата врата и са допуснали 10 гола в своята мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици УЕ Санта Колома е играл 5 мача до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 5 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на УЕ Санта Колома имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Ордино

Съставът на гостите от Ордино се намира на 6-та позиция в класирането с актив от 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 10 мача има отрицателна голова разлика 14-20. Като гост тимът е играл 5 срещи досега, в които има 2 победи и 3 загуби, отбелязал е 11 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 12 гола във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Ордино е записал 2 победи и 4 загуби, като са записали 6 попадения и са им вкарали 11 гола.

УЕ Санта Колома - Ордино - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, УЕ Санта Колома има записани 4 успеха, а отбора на Ордино е спечелил 1 победа, при общо голово съотношение 7-2. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Ордино, Домакините от УЕ Санта Колома имат една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от УЕ Санта Колома има загуба в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион допусна неуспех в последната си среща.

Съставът на Ордино има поражение в предишния си двубой в първенството на Андора, а на чужд терен е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.49 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.