Обосновани Футболни Прогнози

Андерлехт - Серкъл Брюж

26 Януари 2022 - 22:00
Андерлехт
Серкъл Брюж
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 24-ия кръг на футболното първенство в Първа Дивизия А на Белгия между футболните състави на Андерлехт и Серкъл Брюж.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Андерлехт

Играчите на домакините са на 4-то място в таблицата с 42 точки, постигнати след 11 победи, 9 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 23 мача са успели да вкарат 52 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 27 попадения в мрежата си. У дома тимът на Андерлехт е изиграл 11 мача до момента, в които има 5 победи, 5 равенства и една загуба, при обща голова разлика 26-15.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Андерлехт имат записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 18 вкарани и 3 получени гола.

Серкъл Брюж

Съставът на гостите от Серкъл Брюж е 10-ти във временното класиране с 31 точки, постигнати след 9 победи, 4 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 23 двубоя е вкарал 33 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 29 гола в мрежата си. Навън съставът има 11 мача до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 18 попадения във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му вкарат 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия А отборът на Зелено-черните има в актива си 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 5 получени гола.

Андерлехт - Серкъл Брюж - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, Спортинг е записал 4 победи, отбора на Серкъл Брюж не е спечелил нито една победа, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-3. В предишните 2 срещи у дома срещу Серкъл Брюж, футболистите на Андерлехт имат 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Андерлехт има победа в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен стигна до равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 3 последователни победи в първенството на Белгия, а далеч от дома постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.