Обосновани Футболни Прогнози

Селта Виго - Осасуна

19 Януари 2022 - 20:00
Селта Виго
Осасуна
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 21-ия кръг на футболния сезон в Примера Дивисион на Испания между футболните тимове на Селта Виго и Осасуна.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Селта Виго

Домакините са 14-ти във временното класиране с 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя са успели да вкарат 22 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 23 гола в своята мрежа. Пред собствените си верни фенове тимът на Селта Виго има 10 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 11-15.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Селта Виго е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Осасуна

Отборът на гостите от Осасуна е 12-ти в класирането с 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 20 двубоя е отбелязал 20 гола в противниковата врата и е допуснал 25 гола в собствената мрежа. На чужд терен съставът има 9 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион играчите на Осасуна са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали в вратата на противниците си 6 попадения и са допуснали 7 гола от противниковите футболни състави.

Селта Виго - Осасуна - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, тимът на Селта Виго е постигнал 1 победа, отбора на Осасуна има спечелени 2 победи, а в 2 мача двата отбора са завършили наравно, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 мача на своя терен срещу Осасуна, футболистите на Селта Виго имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Селта Виго допусна поражение в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Осасуна постигна победа в последния кръг в Испания, а като гост допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.