Обосновани Футболни Прогнози

Нанси - Бастия

15 Януари 2022 - 20:00
Нанси
Бастия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на срещата между съставите на Нанси и Бастия от поредния кръг на текущият футболен сезон в Франция в Лига 2. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу Бастия.

Време е за статистиката за днешния футболен двубой:

Нанси

Нанси са на 20-то място във временното класиране с актив от 12 точки, записани след 2 победи, 6 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 19 срещи са реализирали 14 попадения и са позволили да им вкарат 33 гола в своята врата. На домашна сцена Нанси има 9 двубоя до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 5-17.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Бодлите са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 10 гола.

Бастия

Гостуващият отбор на Бастия е 13-ти в класирането с 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 20 срещи е успял да вкара 19 попадения във вратата на съперниците си и е получил 19 попадения във вратата си. Като гост тимът е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 7 загуби, при обща голова разлика 7-14.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 съставът на Бастия има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-5.

Нанси - Бастия - преки двубои

В последната среща между двата противника, Бодлите няма спечелена нито една победа, тима на Бастия също няма нито 1 победа, а един сблъсък е завършил наравно.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е с 4 поредни загуби в първенството, а у дома е с 2 последователни поражения.

Отборът на Бастия постигна успех в предишния си мач в шампионата на Франция, а като гост стигна до равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.