Обосновани Футболни Прогнози

Авранш - Льо Ман

29 Януари 2022 - 19:00
Авранш
Льо Ман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболните състави на Авранш и Льо Ман от 20-ия кръг на настоящето първенство в Франция в турнира Лига Национал. Авранш приемат на своя стадион противниковия отбор на Льо Ман.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен сблъсък:

Авранш

Авранш заемат 10-та позиция в таблицата с актив от 24 точки, от 7 победи, 3 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 18 срещи имат голова разлика 20-31. На домашна сцена Авранш е играл 8 мача, в които има 5 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 11-14.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал съставът на Авранш е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 12 получени гола.

Льо Ман

Гостуващият отбор на Льо Ман е 7-ми във временното подреждане с 29 точки, от 8 победи, 5 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 18 срещи има положителна голова разлика 20-16. При визитите си отборът има 8 мача досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-10.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Льо Ман има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Авранш - Льо Ман - директни мачове

В последните 4 играни мача между двата състава, съставът на Авранш няма записана нито 1 победа, отбора на Льо Ман е записал 2 победи, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 2-6. В последните 2 мача у дома срещу Льо Ман, играчите на Авранш нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Авранш постигна успех в последния си двубой в първенството на Франция, а на своя стадион е с 3 успеха.

Съставът на гостите от Льо Ман е с 3 успеха в първенството на Франция, а при гостуванията си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.