Обосновани Футболни Прогнози

Визела - Белененсеш

2 Януари 2022 - 20:30
Визела
Белененсеш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболната среща от 17-ия кръг на шампионата в Португалия в Примейра Лига между футболистите на Визела и Белененсеш.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Визела

Домакините са 13-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 13 точки, от 2 победи, 7 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните 15 мача имат голова разлика 14-27. На домашна сцена отборът на Визела е играл 7 двубоя, в които е записал една победа, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-10.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Визела имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 13 гола.

Белененсеш

Съставът на гостите от Белененсеш е на 18-то място във временното класиране с актив от 8 точки, натрупани след една победа, 5 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 двубоя е успял да вкара 7 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 24 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 7 мача досега, в които има 3 равенства и 4 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 2-9.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Сините имат записани една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 2 гола и получени 12 гола.

Визела - Белененсеш - преки мачове

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Визела е в серия от 2 загуби в първенството, а у дома има неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите от Белененсеш е с 4 поредни загуби в Португалия, а при визитите си е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.