Обосновани Футболни Прогнози

Кингс Лин Таун - Нотс Каунти

11 Януари 2022 - 21:45
Кингс Лин Таун
Нотс Каунти
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
2 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 21-ия кръг на настоящият футболен сезон в Национална Лига на Англия между Кингс Лин Таун и Нотс Каунти.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Кингс Лин Таун

Футболистите на Кингс Лин Таун са 22-ри в класирането с актив от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 15 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 20 двубоя имат отрицателна голова разлика 17-41. У дома съставът има 10 мача досега, в които има една победа, 1 равенство и 8 загуби, при голова разлика 6-17.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Кингс Лин Таун има записани една победа и 5 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 4 попадения и са получили 13 гола от футболистите на съперниците си.

Нотс Каунти

Гостуващият тим на Нотс Каунти е 7-ми в таблицата с временното класиране с 38 точки, събрани след 11 победи, 5 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 20 срещи има положителна голова разлика 36-23. При визитите си отборът има 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Нотс Каунти имат на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 12-6.

Кингс Лин Таун - Нотс Каунти - директни мачове

В последните 2 играни срещи между двата състава, Кингс Лин Таун не е постигнал нито една победа, отбора на Нотс Каунти има постигнатa една победа, а в един сблъсък двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 2-3. В предишната среща на своя стадион срещу Нотс Каунти, играчите на Кингс Лин Таун нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в Англия, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 3 победи в Англия, а като гост стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.