Обосновани Футболни Прогнози

Ксанти - Верия

22 Януари 2022 - 17:00
Ксанти
Верия
Прогноза: 1
Коефициент: 2.22
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между съставите на Ксанти и Верия от 12-ия кръг на футболния сезон в Супер Лига 2 на Гърция.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

Ксанти

Играчите на домакините от Ксанти се намират на трето място в класирането с 22 точки, записани след 7 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя имат положителна голова разлика 19-5. На своя терен тимът на Ксанти е играл 4 мача, в които има 4 поредни успеха, отбелязал е 10 попадения във вратата на противниците си и все още не е получил нито едно попадение във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Ксанти имат на сметката си 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 4 получени гола.

Верия

Съставът на гостите от Верия е лидер във временното класиране с 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 11 мача е отбелязал 23 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения в своята мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 5 мача досега, в които има една победа, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 6 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Верия има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 14-5.

Ксанти - Верия - директни срещи

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините има поражение в последния кръг в Гърция, а у дома е в серия от 4 победи.

Тимът на гостите има успех в предишния кръг в първенството на Гърция, а на чужд терен има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.22 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.