Обосновани Футболни Прогнози

Анагениси Кардица - Верия

12 Януари 2022 - 15:00
Анагениси Кардица
Верия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
отложен

Прогнозата днес е за футболния мач от 10-ия кръг на футболния шампионат в Гърция в Супер Лига 2 между футболистите на Анагениси Кардица и Верия.

Стига приказки време е за информацията за днешния мач:

Анагениси Кардица

Домакините са на трето място във временното подреждане с актив от 19 точки, събрани след 6 победи, едно равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 9 срещи са отбелязали 16 гола в противниковата врата и са получили 5 попадения в мрежата си. Пред собствените си горещи почитатели тимът на Анагениси Кардица е играл 5 мача досега, в които има 5 последователни успеха, при голова разлика 14-2.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига 2 съставът на АСК е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са разписали 11 попадения и са получили 4 гола.

Верия

Отборът на гостите от Верия е втори в класирането с 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 10 мача е успял да реализира 19 попадения в противниковата врата и е инкасирал 7 гола във вратата си. При гостуванията си тимът е играл 5 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-6.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Верия е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11-4.

Анагениси Кардица - Верия - директни двубои

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Анагениси Кардица е с 2 последователни победи в Гърция, а на своя стадион е с 4 поредни победи.

Тимът на гостите допусна поражение в последния кръг в шампионата на Гърция, а на чужд терен допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.