Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Рамат Хашарон - Секция Нес Циона

10 Януари 2022 - 19:00
Апоел Рамат Хашарон
Секция Нес Циона
Прогноза: X2
Коефициент: 1.31
4 - 4
позната футболни прогнози

Днеска ще разгледам футболния мач между футболните отбори на Апоел Рамат Хашарон и Секция Нес Циона от 20-ия кръг на футболния шампионат в Израел в Лига Леумит.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Апоел Рамат Хашарон

Играчите на Апоел Рамат Хашарон са 13-ти в класирането с актив от 22 точки, натрупани след 5 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя са успели да отбележат 20 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 23 гола в собствената врата. Като домакин съставът на Апоел Рамат Хашарон има 9 срещи, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 2 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата мрежа и е получил 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Апоел Рамат Хашарон са постигнали една победа, едно равенство и 4 загуби, като са разписали 6 гола и са им вкарали 12 попадения.

Секция Нес Циона

Отборът на гостите от Секция Нес Циона е първи в таблицата с временното подреждане с общ актив от 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи има голова разлика 27-16. На чужд терен тимът има 9 двубоя, в които има една победа, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 12 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Секция Нес Циона е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 13-5.

Апоел Рамат Хашарон - Секция Нес Циона - преки срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Апоел Рамат Хашарон има спечелени 2 успеха, а тима на Секция Нес Циона е постигнал 3 победи, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 срещи у дома с Секция Нес Циона, футболистите на Апоел Рамат Хашарон нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Апоел Рамат Хашарон допусна неуспех в предишния си двубой в Израел, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Секция Нес Циона постигна успех в последната си среща в първенството, а при визитите си е с 2 загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.31 Резултат: 4 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.