Обосновани Футболни Прогнози

Стад Бриошен - Булон

7 Януари 2022 - 19:30
Стад Бриошен
Булон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Стад Бриошен и Булон от 17-ия кръг на текущият шампионат в Франция в турнира Лига Национал. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващите футболисти на Булон.

Ето и фактите за предстоящия двубой:

Стад Бриошен

Стад Бриошен са на 13-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 17 точки, след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 16 срещи имат отрицателна голова разлика 12-17. У дома тимът на Стад Бриошен е играл 8 срещи, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-7.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал отборът на Стад Бриошен има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 7 гола и са допуснали 9 гола.

Булон

Тимът на гостите от Булон е 17-ти във временното класиране със събрани 11 точки, натрупани след 2 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя е успял да отбележи 15 попадения и е получил 23 гола във вратата си. Като гост тимът има 8 двубоя, в които има 2 победи, 1 равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 8-12.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Булон е постигнал 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали 3 гола и са инкасирали 10 гола.

Стад Бриошен - Булон - преки срещи

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Стад Бриошен е записал една победа, а Булон също има спечеленa 1 победа, при общо голово съотношение 2-2. В последната среща пред своите почитатели срещу тима на Булон, футболистите на Стад Бриошен са записали една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините постигна победа в предишния си мач в шампионата, а у дома постигна успех в последния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни загуби в първенството, а на чужд терен има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.