Обосновани Футболни Прогнози

Макаби Хайфа - Макаби Тел Авив

3 Януари 2022 - 20:30
Макаби Хайфа
Макаби Тел Авив
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще разгледам футболната среща между отборите на Макаби Хайфа и Макаби Тел Авив от 17-ия кръг на футболния шампионат в Израел в турнира Висша Лига. Играчите на Макаби Хайфа приемат на домашния си стадион Кириат Елиезер противниковия футболен отбор на Макаби Тел Авив.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Макаби Хайфа

Макаби Хайфа са 2-ри в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 35 точки, натрупани след 11 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 15 мача имат положителна голова разлика 39-11. У дома Зелените е играл 8 двубоя досега, в които има 7 победи и една загуба, реализирал е 19 гола в противниковата мрежа и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Зелените е записал 6 поредни победи и показват, че са в чудесна форма, като са реализирали 21 гола и са получили 3 попадения.

Макаби Тел Авив

Съставът на гостите от Макаби Тел Авив заема 4-та позиция в класирането с актив от 25 точки, от 7 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 15 мача е отбелязал 23 гола в противниковата врата и е получил 20 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си отборът има 7 срещи, в които е записал 4 победи и 3 загуби, вкарал е 13 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Синьо-жълтите имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в мрежата на своите съперници 12 гола и са инкасирали 5 попадения от играчите на своите съперници.

Макаби Хайфа - Макаби Тел Авив - директни мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, тимът на Макаби Хайфа няма постигната нито една победа, отбора на Макаби Тел Авив е записал 4 победи, а в 1 двубой двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-11. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Синьо-жълтите, играчите на Макаби Хайфа нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 6 поредни успеха в първенството, а при домакинствата си е с 4 победи.

Тимът на гостите от Макаби Тел Авив постигна победа в последния кръг в шампионата на Израел, а при гостуванията си е в серия от 4 победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.