Обосновани Футболни Прогнози

Клермонт Фут - Реймс

9 Януари 2022 - 16:00
Клермонт Фут
Реймс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на сезона в Лига 1 на Франция между футболните тимове на Клермонт Фут и Реймс. Треньора на домакините Паскал Гастиен извежда на домашния си терен своите играчи срещу играчите на Реймс.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия футболен двубой:

Клермонт Фут

Домакините са 16-ти в класирането с 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 18 мача са отбелязали 20 гола в противниковата врата и са получили 32 гола в своята мрежа. На собствения си терен Клермонт Фут е изиграл 8 мача досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 попадения в мрежата на противниците си и е получил 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 тимът на Клермонт Фут е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Реймс

Гостуващият тим на Реймс заема 14-то място в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, събрани след 5 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи е отбелязал 22 попадения в противниковата врата и е получил 22 попадения в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 10 срещи, в които има 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 11-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Реймс има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-5.

Клермонт Фут - Реймс - преки двубои

В последната среща между двата противника, отборът на Клермонт Фут няма записана нито една победа, а отбора на Реймс е записал една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Клермонт Фут постигна победа в предишния си мач в Франция, а у дома записа реми в последния си двубой.

Съставът на Реймс постигна реми в предишния си двубой в първенството, а при гостуванията си записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.