Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ришон Лецион - Апоел Ашдод

21 Януари 2022 - 15:00
Апоел Ришон Лецион
Апоел Ашдод
Прогноза: 1
Коефициент: 3.20
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните отбори на Апоел Ришон Лецион и Апоел Ашдод от поредния кръг на шампионата в Израел в турнира Лига Леумит.

Време е за статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Апоел Ришон Лецион

Домакините са 14-ти в таблицата с временното класиране с актив от 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача имат голова разлика 27-33. На домашна сцена Апоел Ришон Лецион е изиграл 10 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Леумит тимът на Апоел Ришон Лецион има в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Апоел Ашдод

Отборът на гостите от Апоел Ашдод е на 4-то място във временното подреждане с 30 точки, постигнати след 7 победи, 9 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача има голова разлика 24-17. При гостуванията си съставът е изиграл 10 двубоя досега, в които е записал една победа, 5 равенства и 4 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Леумит футболистите на Апоел Ашдод са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са намъкнали на противника си 11 гола и са инкасирали 4 гола.

Апоел Ришон Лецион - Апоел Ашдод - преки срещи

В предишната среща между двата състава, съставът на Апоел Ришон Лецион не е постигнал нито 1 победа, а отбора на Апоел Ашдод е записал една победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 2 последователни успеха в шампионата, а у дома има победа в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в предишния си мач в Израел, а на чужд терен е в серия от 2 поредни равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 3.20 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.