Обосновани Футболни Прогнози

Фулад Хузестан Ахваз - Шахр Ходро Машхад

13 Януари 2022 - 15:30
Фулад Хузестан Ахваз
Шахр Ходро Машхад
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 0
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да разгледам футболния мач от 15-ия кръг на футболното първенство в Иран в Про Лига между отборите на Фулад Хузестан Ахваз и Шахр Ходро Машхад. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Шахр Ходро Машхад.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Фулад Хузестан Ахваз

Фулад Хузестан Ахваз са 9-ти във временното подреждане с общ сбор от 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 14 срещи имат голова разлика 10-13. На домашна сцена тимът на Фулад Хузестан Ахваз е изиграл 7 срещи, в които е записал 2 победи, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 6 попадения в мрежата на своите гости и е получил 6 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Про Лига играчите на Фулад Хузестан Ахваз са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-5.

Шахр Ходро Машхад

Гостуващият тим на Шахр Ходро Машхад е 16-ти в таблицата с 4 точки, след 4 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 14 двубоя е успял да реализира 4 гола в противниковата врата и е получил 21 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът е играл 6 срещи до момента, в които има 1 равенство и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 1-10.

В предишните си 6 официални срещи в Про Лига съставът на Шахр Ходро Машхад има записани 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 10 получени гола.

Фулад Хузестан Ахваз - Шахр Ходро Машхад - преки срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Фулад Хузестан Ахваз е записал 3 победи, отбора на Шахр Ходро Машхад няма спечелена нито една победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-1. В последните 2 срещи у дома с състава на Шахр Ходро Машхад, футболистите на Фулад Хузестан Ахваз са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Фулад Хузестан Ахваз допусна поражение в последния си мач в шампионата, а на своя стадион е в серия от 4 последователни равни срещи.

Отборът на гостите записа равенство в предишния кръг в Иран, а като гост записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.