Обосновани Футболни Прогнози

Ланс - Рен

8 Януари 2022 - 22:00
Ланс
Рен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе сблъсъка от 20-ия кръг на текущият сезон в Лига 1 на Франция между футболните отбори на Ланс и Рен. Играчите на Ланс приемат на Стад Боларт-Делелис противниковия отбор на Рен.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Ланс

Домакините са на 9-то място в класирането с 27 точки, събрани след 7 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 19 мача имат голова разлика 33-28. Като домакин Ланс има 9 срещи до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 1 загуба, вкарал е 18 гола в противниковата врата и е получил 9 гола в своята мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Ланс е постигнал 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика 8 вкарани и 14 получени гола.

Рен

Съставът на гостите от Рен е 4-ти в таблицата с общ сбор от 31 точки, събрани след 9 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 19 мача има голова разлика 34-18. На чужд терен съставът е изиграл 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-10.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 играчите на Червено-черните имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 12-6.

Ланс - Рен - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Ланс е спечелил една победа, отбора на Рен има спечелени 2 победи, а в 2 срещи двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 3-4. В последните 2 срещи у дома с Рен, Домакините от Ланс нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Ланс е с 2 поредни загуби в шампионата на Франция, а на своя стадион е с 2 ремита.

Съставът на Рен е в серия от 2 поредни поражения в Франция, а при визитите си допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.