Обосновани Футболни Прогнози

Виртон - Ваасланд-Беверен

23 Януари 2022 - 17:00
Виртон
Ваасланд-Беверен
Прогноза: 2
Коефициент: 1.85
0 - 4
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на сблъсъка между съставите на Виртон и Ваасланд-Беверен от поредния кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия Б на Белгия. Виртон излизат срещу гостуващия футболен отбор на Ваасланд-Беверен на домашния си терен.

Информацията за днешния футболен двубой:

Виртон

Играчите на Виртон са на 8-ма позиция в класирането със събрани 14 точки, постигнати след 3 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача са вкарали 15 попадения и са инкасирали 28 гола в мрежата си. У дома Виртон е играл 8 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 7-14.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Виртон са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-12.

Ваасланд-Беверен

Тимът на гостите от Ваасланд-Беверен се намира на трето място в таблицата с временното класиране с 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 мача е отбелязал 29 гола в противниковата врата и е инкасирал 24 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът е играл 8 срещи до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 16-7.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия Б отборът на Ваасланд-Беверен има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 11 попадения и са допуснали 8 попадения от своите съперници.

Виртон - Ваасланд-Беверен - директни двубои

В предишните 2 изиграни двубоя между двата отбора, Виртон няма спечелена нито една победа, а отбора на Ваасланд-Беверен е спечелил 2 успеха, при обща голова разлика 3-7. В предишната среща у дома с Ваасланд-Беверен, играчите на Виртон нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е с 2 последователни равенствa в Белгия, а на собствения си терен стигна до реми в последната си среща.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишния кръг в първенството, а на чужд терен стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.85 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.