Обосновани Футболни Прогнози

Арис Лимасол - Докса Катокопия

14 Януари 2022 - 17:00
Арис Лимасол
Докса Катокопия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните състави на Арис Лимасол и Докса Катокопия от 16-ия кръг на сезона в Първа Дивизия на Кипър. Арис Лимасол излизат срещу Докса Катокопия на Цирио.

Ето и фактите за днешния двубой:

Арис Лимасол

Леката бригада са втори във временното класиране с общ актив от 30 точки, натрупани след 9 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 15 срещи са вкарали 18 попадения и са допуснали 11 гола във вратата си. На домашна сцена тимът на Арис Лимасол е изиграл 8 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 8 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 6 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Арис Лимасол е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-5.

Докса Катокопия

Гостуващият отбор на Докса Катокопия е 8-ми в класирането с актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача е успял да реализира 14 попадения и е позволил да му отбележат 20 гола в мрежата си. Навън отборът има 8 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Докса Катокопия имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Арис Лимасол - Докса Катокопия - преки мачове

В последните 5 мача между двата отбора, Арис Лимасол е постигнал 3 победи, а тима на Докса Катокопия има спечелени 2 победи, при общо голово съотношение 9-6. В последните 2 двубоя на своя терен с Докса Катокопия, играчите на Арис Лимасол са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна победа в последния си мач в Кипър, а на своя стадион постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Докса Катокопия е в серия от 2 успеха в шампионата, а при визитите си постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.