Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Никозия - Омония Никозия

29 Ноември 2021 - 20:00
Апоел Никозия
Омония Никозия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между отборите на Апоел Никозия и Омония Никозия от 11-ия кръг на текущото първенство в Кипър в турнира Първа Дивизия.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Апоел Никозия

Футболистите на Апоел Никозия заемат 5-та позиция във временното подреждане с 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 10 двубоя са вкарали 11 гола във вратата на противниците си и са получили 12 попадения в мрежата си. Пред своите горещи фенове съставът на Апоел Никозия има 4 срещи досега, в които е записал 3 победи и 1 загуба, при голова разлика 6-2.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на Легендите има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 9 попадения и са допуснали 5 гола от противниковите футболни отбори.

Омония Никозия

Отборът на гостите от Омония Никозия е 7-ми в таблицата с актив от 13 точки, събрани след 4 победи, едно равенство и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 9 двубоя е вкарал 10 попадения в противниковата врата и е инкасирал 7 гола в своята врата. На чужд терен тимът е изиграл 4 мача досега, в които има 1 победа и 3 загуби, вкарал е 3 попадения в противниковата мрежа и е получил 4 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Детелините е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 3 получени гола.

Апоел Никозия - Омония Никозия - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, Апоел Никозия е записал 1 победа, тима на Омония Никозия има постигнати 2 победи, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 2-5. В предишните 2 срещи на своя терен с Омония Никозия, футболистите на Апоел Никозия нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Апоел Никозия постигна равенство в предишния кръг в Кипър, а у дома е в серия от 3 последователни успеха.

Отборът на гостите от Омония Никозия е в серия от 2 поредни победи в първенството на Кипър, а на чужд терен постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.