Обосновани Футболни Прогнози

Анже - Лориен

21 Ноември 2021 - 16:00
Анже
Лориен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да дам прогноза за сблъсъка от поредния кръг на футболното първенство в Франция в турнира Лига 1 между футболните отбори на Анже и Лориен.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Анже

Домакините се намират на 9-та позиция във временното подреждане с 18 точки, натрупани след 4 победи, 6 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 13 мача са реализирали 19 гола в противниковата врата и са допуснали 16 гола в своята мрежа. На собствения си терен Анже има 6 мача досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 10 гола в мрежата на своите гости и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 тимът на Анже е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Лориен

Съставът на гостите от Лориен се намира на 13-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 15 точки, след 3 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 13 двубоя е реализирал 13 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 20 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 7 двубоя, в които е записал 4 равенства и 3 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 6-15.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Лориен са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, като са реализирали 5 гола и са им вкарали 13 гола.

Анже - Лориен - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, съставът на Анже има постигнати 2 победи, Лориен е записал една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 10-6. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели с състава на Лориен, Домакините от Анже са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Анже записа равенство в предишния си мач в първенството на Франция, а на своя стадион допусна поражение в предишния си двубой.

Съставът на Лориен е с 2 поредни загуби в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.