Обосновани Футболни Прогнози

Ал Файсали - Абха Клуб

4 Ноември 2021 - 16:55
Ал Файсали
Абха Клуб
Прогноза: 1
Коефициент: 1.82
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе двубоя от 11-ия кръг на футболното първенство в Професионална Лига на Саудитска Арабия между футболните тимове на Ал Файсали и Абха Клуб.

Накратко информацията за днешния мач:

Ал Файсали

Ал Файсали са 10-ти в класирането с актив от 11 точки, събрани след 2 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи са успели да отбележат 11 попадения в мрежата на противниците си и са инкасирали 12 гола в мрежата си. Като домакин съставът на Ал Файсали има 5 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Професионална Лига играчите на Ал Файсали са постигнали 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са отбелязали 7 гола и са получили 8 попадения.

Абха Клуб

Съставът на гостите от Абха Клуб е 13-ти в таблицата с временното подреждане с 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи е отбелязал 11 гола във вратата на противниците си и е допуснал 21 гола в своята мрежа. Далеч от дома тимът е играл 5 мача, в които е записал една победа и 4 загуби, при голова разлика 3-12.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Абха Клуб имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6-11.

Ал Файсали - Абха Клуб - преки срещи

В предишните 4 играни срещи между двата тима, Ал Файсали има записани 3 успеха, а отбора на Абха Клуб има постигнатa една победа, при обща голова разлика 5-3. В последните 2 двубоя у дома с Абха Клуб, играчите на Ал Файсали имат 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Ал Файсали е в серия от 4 поредни равни срещи в Саудитска Арабия, а на собствения си терен е с 2 равенствa.

Съставът на гостите от Абха Клуб допусна загуба в последната си среща в шампионата, а далеч от дома допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.82 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.