Обосновани Футболни Прогнози

Вакер Инсбрук - Санкт Пьолтен

5 Ноември 2021 - 19:30
Вакер Инсбрук
Санкт Пьолтен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя между тимовете на Вакер Инсбрук и Санкт Пьолтен от 14-ия кръг на шампионата в Австрия в турнира Втора Лига.

Ето и фактите за предстоящия сблъсък:

Вакер Инсбрук

Вакер Инсбрук се намират на 5-та позиция в таблицата с актив от 24 точки, записани след 7 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 13 двубоя имат положителна голова разлика 22-11. Като домакин съставът на Вакер Инсбрук е играл 6 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10-4.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига съставът на Вакер Инсбрук е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 7 гола.

Санкт Пьолтен

Отборът на гостите от Санкт Пьолтен заема 11-то място в класирането с общ сбор от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя има голова разлика 20-19. На чужд терен отборът е играл 6 мача, в които има една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-9.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Санкт Пьолтен са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 14 вкарани и 6 получени гола.

Вакер Инсбрук - Санкт Пьолтен - преки двубои

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Вакер Инсбрук е постигнал една победа, Санкт Пьолтен има постигнати 3 победи, а в една среща двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 двубоя на своя терен с Санкт Пьолтен, играчите на Вакер Инсбрук нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Вакер Инсбрук е с 3 поредни победи в шампионата на Австрия, а у дома постигна успех в последния си мач.

Отборът на Санкт Пьолтен стигна до равенство в последния кръг в Австрия, а на чужд терен има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.