Обосновани Футболни Прогнози

Урарту Ереван - ЦСКА Ереван

17 Ноември 2021 - 16:30
Урарту Ереван
ЦСКА Ереван
Прогноза: 1
Коефициент: 1.23
5 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния сблъсък между тимовете на Урарту Ереван и ЦСКА Ереван от 14-ия кръг на настоящият футболен сезон в Армения в Висша Лига.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Урарту Ереван

Урарту Ереван заемат 6-та позиция в класирането със събрани 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи имат отрицателна голова разлика 13-14. На своя стадион съставът на Урарту Ереван е играл 5 срещи, в които е записал 2 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Урарту Ереван са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-5.

ЦСКА Ереван

Съставът на гостите от ЦСКА Ереван е 10-ти в таблицата с общ актив от 6 точки, след 2 победи и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 мача има голова разлика 10-27. На чужд терен отборът е изиграл 5 мача до момента, в които е записал 5 загуби, при голова разлика 3-13.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на ЦСКА Ереван са записали 2 победи и 4 загуби, като са записали 6 попадения и са получили 11 попадения.

Урарту Ереван - ЦСКА Ереван - директни двубои

В последният мач между двата тима, тимът на Урарту Ереван има записанa една победа, а тима на ЦСКА Ереван няма постигната нито една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Урарту Ереван има загуба в последния кръг в първенството, а у дома стигна до равенство в предишния си двубой.

Съставът на ЦСКА Ереван постигна успех в предишния кръг в първенството, а далеч от дома е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.23 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.