Обосновани Футболни Прогнози

Хамбургер - Ян Регенсбург

20 Ноември 2021 - 14:30
Хамбургер
Ян Регенсбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните отбори на Хамбургер и Ян Регенсбург от 14-ия кръг на настоящият шампионат в Втора Бундеслига на Германия.

Накратко информацията за днешния двубой:

Хамбургер

Домакините от Хамбургер се намират на 7-ма позиция в таблицата с временното класиране с актив от 20 точки, постигнати след 4 победи, 8 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните 13 мача имат положителна голова разлика 20-15. У дома съставът на Хамбургер е изиграл 6 мача, в които е записал 1 победа, 5 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 9-8.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига тимът на Ханзеатците е записал 1 победа, 5 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Ян Регенсбург

Отборът на гостите от Ян Регенсбург е на втора позиция в таблицата с общ актив от 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача е реализирал 29 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 15 попадения в своята мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 6 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10-4.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига футболистите на Ян Регенсбург са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 14-9.

Хамбургер - Ян Регенсбург - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Червените шорти има спечелени 2 победи, тима на Ян Регенсбург има записанa 1 победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 9-7. В предишните 2 мача у дома срещу състава на Ян Регенсбург, Домакините от Хамбургер имат 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Хамбургер е с 2 равни срещи в Германия, а на своя стадион е в серия от 3 последователни равни срещи.

Тимът на гостите има неуспех в предишния кръг в шампионата на Германия, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.