Обосновани Футболни Прогнози

Мепен - Виктория Кьолн

22 Ноември 2021 - 20:00
Мепен
Виктория Кьолн
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес видях футболния двубой от 16-ия кръг на футболния шампионат в Трета Лига на Германия между футболистите на Мепен и Виктория Кьолн.

Време е за статистиката за предстоящия футболен двубой:

Мепен

Футболистите на тима домакин са трети в таблицата с временното подреждане с 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача имат голова разлика 18-20. У дома отборът има 7 двубоя досега, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-6.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Мепен има на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 11 гола и са им вкарали 8 попадения.

Виктория Кьолн

Гостуващият състав на Виктория Кьолн заема 13-та позиция в класирането с актив от 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 15 срещи е отбелязал 18 гола в противниковата врата и е допуснал 22 гола в своята мрежа. На чужд терен отборът има 8 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 5 загуби, отбелязал е 6 гола в противниковата врата и е получил 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Виктория Кьолн имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 10-5.

Мепен - Виктория Кьолн - директни двубои

В предишните 4 изиграни двубоя между двата тима, съставът на Мепен има постигнатa една победа, Виктория Кьолн е записал 2 успеха, а един мач е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 4-4. В последните 2 срещи у дома с отбора на Виктория Кьолн, футболистите на Мепен нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Мепен е с 3 последователни победи в Германия, а на своя стадион постигна победа в предишния си мач.

Отборът на гостите е в серия от 3 последователни успеха в първенството на Германия, а на чужд терен е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.