Обосновани Футболни Прогнози

Радник Сурдулица - ТСЦ Бачка Топола

24 Ноември 2021 - 16:00
Радник Сурдулица
ТСЦ Бачка Топола
Прогноза: 2
Коефициент: 2.02
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между отборите на Радник Сурдулица и ТСЦ Бачка Топола от поредния кръг на футболния сезон в Сърбия в Суперлига.

Информацията за днешната футболна среща:

Радник Сурдулица

Домакините се намират на 13-то място в таблицата с 16 точки, след 3 победи, 7 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 16 срещи са успели да отбележат 13 гола в противниковата врата и са инкасирали 18 попадения в своята мрежа. У дома Радник Сурдулица има 8 двубоя, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 6-11.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Радник Сурдулица има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-9.

ТСЦ Бачка Топола

Отборът на гостите от ТСЦ Бачка Топола заема 7-ма позиция във временното подреждане с общ сбор от 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 16 срещи има голова разлика 26-23. Навън съставът има 7 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на ТСЦ Бачка Топола има в актива си 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 5-10.

Радник Сурдулица - ТСЦ Бачка Топола - директни двубои

В последните 4 мача между двата състава, Радник Сурдулица има записани 2 победи, а тима на ТСЦ Бачка Топола също е спечелил 2 победи, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 мача у дома срещу ТСЦ Бачка Топола, Домакините от Радник Сурдулица имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Радник Сурдулица е с 3 последователни равенствa в Сърбия, а у дома записа равенство в последната си среща.

Отборът на гостите допусна поражение в предишния си двубой в шампионата, а при гостуванията си е с 2 последователни равни срещи.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.02 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.