Обосновани Футболни Прогнози

Тенерифе - Бургос

1 Ноември 2021 - 19:15
Тенерифе
Бургос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните отбори на Тенерифе и Бургос от 14-ия кръг на текущото първенство в Сегунда Дивисион на Испания.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Тенерифе

Тенерифе са на 7-ма позиция в таблицата с актив от 20 точки, натрупани след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи са успели да вкарат 15 попадения в противниковата врата и са инкасирали 12 гола в собствената мрежа. На домашна сцена отборът е играл 5 мача досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Тенерифе имат записани 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 8 попадения и са получили 9 гола.

Бургос

Гостуващият тим на Бургос е на 11-то място в класирането с актив от 16 точки, записани след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи има голова разлика 13-10. Навън тимът е изиграл 6 мача, в които е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион футболистите на Бургос имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

Тенерифе - Бургос - директни мачове

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините постигна успех в последния кръг в шампионата на Испания, а на своя стадион има неуспех в предишния си мач.

Съставът на гостите от Бургос е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а като гост има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.