Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Рамат Ган - Апоел Акре

8 Ноември 2021 - 19:00
Апоел Рамат Ган
Апоел Акре
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от 12-ия кръг на футболното първенство в Израел в турнира Лига Леумит между съставите на Апоел Рамат Ган и Апоел Акре.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Апоел Рамат Ган

Домакините от Апоел Рамат Ган се намират на 14-та позиция във временното подреждане с актив от 8 точки, от една победа, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача са отбелязали 13 попадения и са допуснали 20 попадения в своята мрежа. Пред своите горещи привърженици отборът има 5 срещи до момента, в които е записал 3 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, при голова разлика 5-8.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Апоел Рамат Ган има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 11 гола.

Апоел Акре

Отборът на гостите от Апоел Акре се намира на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 10 двубоя е отбелязал 16 попадения и е получил 11 гола в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Леумит съставът на Апоел Акре е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11 вкарани и 6 получени гола.

Апоел Рамат Ган - Апоел Акре - преки двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, Апоел Рамат Ган има записанa една победа, отбора на Апоел Акре няма записана нито 1 победа, а 4 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 4-3. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели срещу Апоел Акре, Домакините от Апоел Рамат Ган са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Апоел Рамат Ган е с 2 равни срещи в шампионата, а на собствения си терен стигна до равенство в последната си среща.

Отборът на гостите от Апоел Акре постигна победа в последната си среща в първенството на Израел, а като гост постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.