Обосновани Футболни Прогнози

Чакарита Хуниорс - Атлетико Митре

12 Ноември 2021 - 21:00
Чакарита Хуниорс
Атлетико Митре
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на срещата между футболните отбори на Чакарита Хуниорс и Атлетико Митре от 32-ия кръг на футболния шампионат в Аржентина в Примера Насионал - Зона А.

Факти и данни за днешния мач:

Чакарита Хуниорс

Домакините от Чакарита Хуниорс са 16-ти във временното класиране с актив от 27 точки, постигнати след 6 победи, 9 равенства и 16 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 31 срещи имат отрицателна голова разлика 28-47. Пред собствените си предани почитатели Предприемачите е изиграл 15 мача досега, в които има 2 победи, 5 равенства и 8 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата мрежа и е допуснал 25 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Примера Насионал - Зона А съставът на Предприемачите е записал само 6 загуби, което красноречиво говори за моментната форма на отбора, при голова разлика 2-10.

Атлетико Митре

Съставът на гостите от Атлетико Митре е 15-ти в класирането с актив от 34 точки, постигнати след 8 победи, 10 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача е вкарал 34 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 43 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 15 срещи досега, в които има 1 победа, 6 равенства и 8 загуби, отбелязал е 11 попадения във вратата на приемащите го отбори и е позволил да му отбележат 25 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Примера Насионал - Зона А съставът на Атлетико Митре има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 попадения и са инкасирали 10 попадения от противниците си.

Чакарита Хуниорс - Атлетико Митре - директни мачове

В последният сблъсък между двата отбора, Трикольорите има спечеленa 1 победа, а отбора на Атлетико Митре не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Чакарита Хуниорс е в серия от 6 поражения в Аржентина, а у дома е с 3 последователни загуби.

Тимът на гостите постигна равенство в последната си среща в шампионата на Аржентина, а при гостуванията си има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.