Обосновани Футболни Прогнози

Сабадел - Сан Фернандо

14 Ноември 2021 - 18:00
Сабадел
Сан Фернандо
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между отборите на Сабадел и Сан Фернандо от 12-ия кръг на футболния шампионат в Испания в Примера Дивисион РФЕФ Група 2.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Сабадел

Футболистите на отбора домакин се намират на 15-то място в таблицата с 11 точки, записани след 2 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача са отбелязали 6 попадения и са допуснали 10 гола в мрежата си. На домашна сцена Сабадел е играл 5 срещи до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 3 попадения във вратата на противниците си и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 съставът на Сабадел е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 4 гола и са инкасирали 6 попадения.

Сан Фернандо

Тимът на гостите от Сан Фернандо се намира на 16-та позиция във временното подреждане с 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 11 срещи има отрицателна голова разлика 12-17. Далеч от дома отборът има 5 двубоя досега, в които има 2 победи и 3 загуби, вкарал е 3 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Сан Фернандо имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-5.

Сабадел - Сан Фернандо - преки двубои

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Сабадел има успех в предишната си среща в Испания, а у дома постигна равенство в последния си мач.

Тимът на гостите от Сан Фернандо има победа в предишната си среща в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.