Обосновани Футболни Прогнози

Милуол - Рединг

2 Ноември 2021 - 21:45
Милуол
Рединг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между Милуол и Рединг от 16-ия кръг на сезона в Чемпиъншип на Англия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Рединг на Дъ Ден.

Време е за статистиката за предстоящия сблъсък:

Милуол

Домакините от Милуол са на 12-то място във временното класиране с общ актив от 21 точки, от 5 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача са отбелязали 15 попадения във вратата на противниците си и са получили 16 попадения в мрежата си. Като домакин Милуол е изиграл 7 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Милуол имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 6-5.

Рединг

Гостуващият състав на Рединг се намира на 16-та позиция във временното подреждане с актив от 19 точки, след 6 победи, 1 равенство и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 15 мача е реализирал 20 гола и е получил 26 гола в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 7 мача, в които има 2 победи и 5 загуби, при обща голова разлика 6-13.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Кралете е постигнал 2 победи и 4 загуби, като са вкарали 4 гола и са допуснали 8 гола.

Милуол - Рединг - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Милуол е спечелил 3 успеха, отбора на Рединг има постигнатa 1 победа, а в един мач двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-4. В предишните 2 двубоя у дома срещу Кралете, Домакините от Милуол имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Милуол има неуспех в предишния си мач в шампионата, а на собствения си терен постигна победа в последния си мач.

Отборът на гостите е в серия от 3 поредни загуби в първенството на Англия, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.