Обосновани Футболни Прогнози

Емполи - Фиорентина

27 Ноември 2021 - 16:00
Емполи
Фиорентина
Прогноза: 2
Коефициент: 2.05
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от 14-ия кръг на футболния сезон в Италия в турнира Серия А между тимовете на Емполи и Фиорентина.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Емполи

Адзурите са 12-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 16 точки, след 5 победи, едно равенство и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 13 срещи имат голова разлика 19-25. Като домакин Адзурите е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 5 загуби, отбелязал е 9 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Адзурите е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 13 получени гола.

Фиорентина

Гостуващият състав на Фиорентина е на 7-ма позиция в таблицата с временното класиране с актив от 21 точки, след 7 победи и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 двубоя е реализирал 20 гола във вратата на противниците си и е получил 17 гола в мрежата си. Навън съставът има 7 срещи, в които има 3 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-8.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Виолетовите са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Емполи - Фиорентина - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, Адзурите е спечелил 3 победи, а отбора на Фиорентина има спечелени 2 успеха, при обща голова разлика 6-8. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Фиорентина, футболистите на Емполи са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Емполи има загуба в последния си двубой в Италия, а у дома постигна реми в последния си двубой.

Тимът на Фиорентина има успех в предишния си двубой в първенството на Италия, а като гост е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.05 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.