Обосновани Футболни Прогнози

Блекпул - Уест Бромич

23 Ноември 2021 - 21:45
Блекпул
Уест Бромич
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.72
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на текущият сезон в Чемпиъншип на Англия между футболните отбори на Блекпул и Уест Бромич.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен сблъсък:

Блекпул

Домакините са 10-ти във временното класиране с актив от 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи имат голова разлика 20-21. Като домакин Блекпул има 9 двубоя, в които има 4 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Блекпул има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

Уест Бромич

Отборът на гостите от Уест Бромич се намира на трето място в класирането с общ сбор от 32 точки, записани след 9 победи, 5 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 мача има голова разлика 27-16. При гостуванията си съставът е изиграл 9 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 11 попадения в мрежата на приемащите го тимове и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Уест Бром е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Блекпул - Уест Бромич - директни мачове

В предишните 3 сблъсъка между двата противника, Блекпул не е спечелил нито 1 победа, а състава на Уест Бромич е записал 3 победи, при общо голово съотношение 4-8. В предишната среща на своя стадион срещу отбора на Уест Бромич, играчите на Блекпул нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Блекпул е с 2 ремита в Англия, а при домакинствата си стигна до реми в последната си среща.

Отборът на гостите от Уест Бромич има загуба в последния си мач в първенството, а като гост е с 4 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.72 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.