Обосновани Футболни Прогнози

Леванте - Атлетик Билбао

19 Ноември 2021 - 22:00
Леванте
Атлетик Билбао
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на футболното първенство в Примера Дивисион на Испания между тимовете на Леванте и Атлетик Билбао. Играчите на Леванте приемат на домашния си терен гостуващия футболен отбор на Атлетик Билбао.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Леванте

Домакините са на 19-та позиция във временното класиране с 6 точки, след 6 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 12-25. На своя терен Леванте има 6 мача досега, в които е записал 4 равенства и 2 загуби и все още са без победа у дома, вкарал е 6 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион съставът на Леванте има в актива си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 13 гола от своите противници.

Атлетик Билбао

Гостуващият отбор на Атлетик Билбао заема 8-мо място в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, след 4 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача има положителна голова разлика 11-8. На чужд терен тимът е играл 6 срещи, в които има една победа, 5 равенства и все още няма поражение навън, при обща голова разлика 4-3.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Атлетик Билбао е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Леванте - Атлетик Билбао - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата състава, Леванте не е постигнал нито 1 победа, състава на Атлетик Билбао е постигнал 4 успеха, а 1 двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 5-10. В предишните 2 срещи у дома с състава на Атлетик Билбао, футболистите на Леванте нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Леванте е в серия от 2 поредни поражения в Испания, а на своя стадион допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите има поражение в последната си среща в първенството, а като гост е с 4 поредни ремита.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.