Обосновани Футболни Прогнози

ЛКС Лодз - ГКС Катовице

13 Ноември 2021 - 19:00
ЛКС Лодз
ГКС Катовице
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе двубоя между футболните отбори на ЛКС Лодз и ГКС Катовице от поредния кръг на футболния сезон в Полша в Първа Лига.

Накратко информацията за предстоящата среща:

ЛКС Лодз

ЛКС Лодз са 9-ти в класирането с 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 15 мача са вкарали 19 попадения в противниковата врата и са инкасирали 18 гола в мрежата си. У дома ЛКС Лодз има 7 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-11.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига отборът на ЛКС Лодз е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 5 гола и са получили 7 гола от противниковите футболни отбори.

ГКС Катовице

Отборът на гостите от ГКС Катовице заема 13-то място в класирането с актив от 19 точки, натрупани след 4 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи е успял да отбележи 19 гола в противниковата врата и е инкасирал 26 попадения в своята врата. Далеч от дома отборът е изиграл 7 двубоя досега, в които има 3 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 4-13.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на ГКС Катовице е записал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 6 вкарани и 3 получени гола.

ЛКС Лодз - ГКС Катовице - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, тимът на ЛКС Лодз има постигнати 2 успеха, ГКС Катовице също има постигнати 2 успеха, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 6-4. В последните 2 двубоя у дома с отбора на ГКС Катовице, футболистите на ЛКС Лодз нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на ЛКС Лодз има загуба в последния кръг в Полша, а при домакинствата си стигна до равенство в последната си среща.

Отборът на ГКС Катовице има победа в предишния кръг в шампионата на Полша, а далеч от дома е в серия от 2 последователни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.