Обосновани Футболни Прогнози

Бреша - Порденоне

6 Ноември 2021 - 17:15
Бреша
Порденоне
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 12-ия кръг на първенството в Серия Б на Италия между футболните състави на Бреша и Порденоне. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Порденоне на Марио Ригамонти.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Бреша

Домакините са 2-ри в таблицата с актив от 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя са отбелязали 22 гола и са получили 14 попадения в мрежата си. Като домакин отборът е изиграл 5 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 11 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Бяло-сините е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Порденоне

Гостуващият тим на Порденоне е 20-ти в таблицата с временното подреждане с 3 точки, след 3 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 11 двубоя има голова разлика 8-26. На чужд терен съставът има 5 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и 4 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 2-11.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Порденоне е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 14 гола.

Бреша - Порденоне - директни двубои

В предишните 2 играни сблъсъка между двата тима, Бяло-сините е спечелил 1 победа, Порденоне няма постигната нито 1 победа, а в един двубой двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-2. В последната среща у дома с Порденоне, футболистите на Бреша са постигнали една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Бреша постигна успех в последния кръг в първенството, а на собствения си терен постигна реми в последния си мач.

Съставът на гостите записа равенство в последната си среща в първенството на Италия, а на чужд терен има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.