Обосновани Футболни Прогнози

Аморебиета - Валядолид

3 Ноември 2021 - 20:00
Аморебиета
Валядолид
Прогноза: 2
Коефициент: 1.90
4 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните състави на Аморебиета и Валядолид от 14-ия кръг на първенството в Сегунда Дивисион на Испания.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Аморебиета

Аморебиета се намират на 21-ва позиция в таблицата с актив от 9 точки, след една победа, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя са реализирали 12 гола в противниковата врата и са инкасирали 19 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Аморебиета е играл 6 двубоя, в които има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион играчите на Аморебиета са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Валядолид

Гостуващият отбор на Валядолид се намира на 5-то място в таблицата с актив от 22 точки, събрани след 6 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя има положителна голова разлика 17-12. При визитите си отборът има 7 мача до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Валядолид са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 10-5.

Аморебиета - Валядолид - директни мачове

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Аморебиета записа равенство в последния кръг в шампионата, а у дома е с 2 поредни загуби.

Тимът на Валядолид е с 2 поредни успеха в първенството на Испания, а при визитите си е с 2 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.90 Резултат: 4 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.