Обосновани Футболни Прогнози

Ал Раед - Дамк

30 Септември 2021 - 18:30
Ал Раед
Дамк
Прогноза: 1
Коефициент: 2.16
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се играе футболната среща между съставите на Ал Раед и Дамк от 7-ия кръг на футболния сезон в Саудитска Арабия в турнира Професионална Лига.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Ал Раед

Футболистите на отбора домакин се намират на трето място в класирането с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 6 мача са реализирали 11 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 9 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион Ал Раед е изиграл 3 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 4-1.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Ал Раед са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 9 гола.

Дамк

Гостуващият състав на Дамк се намира на 4-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните 6 срещи е отбелязал 9 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 7 гола в собствената мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 3 мача досега, в които има 1 победа, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 5-6.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Дамк има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-7.

Ал Раед - Дамк - директни срещи

В предишните 4 играни сблъсъка между двата състава, Ал Раед е записал 4 победи, а състава на Дамк няма нито една победа, при обща голова разлика 11-4. В предишните 2 срещи у дома с Дамк, Домакините от Ал Раед са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Ал Раед записа равенство в последния си мач в шампионата на Саудитска Арабия, а на своя стадион записа реми в предишната си среща.

Съставът на гостите от Дамк постигна успех в последната си среща в Саудитска Арабия, а далеч от дома има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.16 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.