Обосновани Футболни Прогнози

Емполи - Болоня

26 Септември 2021 - 16:00
Емполи
Болоня
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
4 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните състави на Емполи и Болоня от 6-ия кръг на шампионата в Италия в турнира Серия А.

Ето и статистиката за предстоящата среща:

Емполи

Адзурите се намират на 11-то място във временното подреждане с 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 5 мача имат голова разлика 5-8. На своя терен отборът има 3 мача досега, в които има 3 поредни поражения,, при обща голова разлика 2-8.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Адзурите имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6-10.

Болоня

Гостуващият тим на Болоня е 8-ми в класирането с актив от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя е отбелязал 7 гола в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 2 мача до момента, в които има едно равенство и една загуб

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Червено-сините имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 8 гола и са инкасирали 14 попадения от противниковите футболни състави.

Емполи - Болоня - директни срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Адзурите е записал 2 победи, състава на Болоня е спечелил една победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 6-5. В последните 2 мача на своя стадион срещу Червено-сините, играчите на Емполи са записали 2 победи.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Емполи постигна успех в последния кръг в първенството на Италия, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни загуби.

Отборът на Болоня стигна до равенство в последния си мач в Италия, а при гостуванията си има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.