Обосновани Футболни Прогнози

Нефтехимик Нижнекамск - Ротор Волгоград

15 Септември 2021 - 18:00
Нефтехимик Нижнекамск
Ротор Волгоград
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 3
непозната футболни прогнози

За днес мисля да се спра на срещата между съставите на Нефтехимик Нижнекамск и Ротор Волгоград от 11-ия кръг на текущият сезон в Футболна Национална Лига на Русия.

Стига приказки време е за статистиката за днешния футболен двубой:

Нефтехимик Нижнекамск

Нефтехимик Нижнекамск са 6-ти в класирането с 17 точки, записани след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя са реализирали 14 гола и са инкасирали 5 гола в своята мрежа. На домашна сцена Нефтехимик Нижнекамск е изиграл 5 срещи, в които е записал 3 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-1.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Нефтехимик Нижнекамск има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 8 попадения и са инкасирали 4 гола.

Ротор Волгоград

Отборът на гостите от Ротор Волгоград се намира на 12-то място в таблицата с временното класиране с 12 точки, след 2 победи, 6 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 10 мача е вкарал 9 гола в противниковата врата и е допуснал 7 гола в собствената врата. При визитите си съставът е изиграл 4 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 5 попадения в мрежата на противниците си и е получил 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Футболна Национална Лига отборът на Ротор Волгоград има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 5 гола.

Нефтехимик Нижнекамск - Ротор Волгоград - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата противника, Нефтехимик Нижнекамск е постигнал 1 победа, Ротор Волгоград е постигнал 2 победи, а в 2 мача двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-6. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Ротор Волгоград, играчите на Нефтехимик Нижнекамск имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни успеха в шампионата на Русия, а у дома допусна неуспех в последния си мач.

Отборът на Ротор Волгоград допусна загуба в предишния си двубой в шампионата, а далеч от дома постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.