Обосновани Футболни Прогнози

Мидълзбро - Шефилд Юнайтед

28 Септември 2021 - 21:45
Мидълзбро
Шефилд Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните тимове на Мидълзбро и Шефилд Юнайтед от поредния кръг на текущият футболен сезон в Чемпиъншип на Англия. Боро посрещат на Ривърсайд гостуващия отбор на Шефилд Юнайтед.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Мидълзбро

Домакините се намират на 18-та позиция във временното класиране с актив от 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 9 мача са реализирали 9 попадения в противниковата врата и са получили 11 гола в собствената мрежа. На собствения си терен Боро е изиграл 4 мача, в които има една победа, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 6 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Боро имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на противниците си 4 попадения и са допуснали 6 гола от футболистите на своите противници.

Шефилд Юнайтед

Гостуващият отбор на Шефилд Юнайтед заема 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 9 мача има голова разлика 13-12. На чужд терен отборът има 4 двубоя, в които има една победа, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 3-5.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Остриетата има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 7 получени гола.

Мидълзбро - Шефилд Юнайтед - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата съперника, Боро е спечелил 3 победи, а Шефилд Юнайтед има спечелени 2 успеха, при обща голова разлика 7-4. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу състава на Шефилд Юнайтед, играчите на Мидълзбро са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Мидълзбро е в серия от 2 поредни поражения в първенството на Англия, а у дома допусна загуба в предишната си среща.

Отборът на Шефилд Юнайтед е с 2 успеха в шампионата, а далеч от дома има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.