Обосновани Футболни Прогнози

Интер - Аталанта

25 Септември 2021 - 19:00
Интер
Аталанта
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
2 - 2
непозната футболни прогнози

За днес ще анализирам футболния двубой от 6-ия кръг на шампионата в Италия в Серия А между футболните отбори на Интер и Аталанта.

Информацията за днешния футболен мач:

Интер

Домакините от Интер са 2-ри в класирането с актив от 13 точки, след 4 победи и едно равенство, като тима все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 5 двубоя са вкарали 18 попадения в противниковата врата и са допуснали 5 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си горещи привърженици тимът на Интер има 2 срещи досега, в които има само победи, отбелязал е 10 попадения във вратата на гостуващите отбори и е получил едва един гол във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Интер има на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, като са вкарали в противниковата врата 23 гола и са получили 6 гола от противниците си.

Аталанта

Гостуващият състав на Аталанта е 5-ти във временното класиране с актив от 10 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 5 срещи е вкарал 6 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си. Навън отборът е играл 2 срещи до момента, в които е записал 2 победи, при голова разлика 3-1.

В предишните си 6 официални мача в Серия А съставът на Нерадзурите има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Интер - Аталанта - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата тима, Черно-сините има спечелени 2 успеха, отбора на Аталанта не е спечелил нито една победа, а 3 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-2. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу състава на Аталанта, Домакините от Интер са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Интер е в серия от 2 последователни победи в Италия, а на собствения си терен е в серия от 4 поредни победи.

Съставът на гостите от Аталанта е с 2 поредни успеха в шампионата на Италия, а при визитите си е в серия от 4 последователни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.