Обосновани Футболни Прогнози

Амщетен - Блау-Вайс Линц

17 Септември 2021 - 19:30
Амщетен
Блау-Вайс Линц
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
1 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач от 8-ия кръг на текущото първенство в Австрия в Втора Лига между футболистите на Амщетен и Блау-Вайс Линц.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Амщетен

Амщетен са 9-ти в таблицата с актив от 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 7 двубоя са успели да реализират 13 гола в противниковата врата и са инкасирали 7 попадения в своята мрежа. У дома Амщетен има 3 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 5-2.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига играчите на Амщетен имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 12 гола и са получили 6 попадения.

Блау-Вайс Линц

Отборът на гостите от Блау-Вайс Линц се намира на трета позиция в класирането със събрани 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 7 срещи има голова разлика 12-7. На чужд терен тимът има 3 мача до момента, в които има една победа, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 5 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига играчите на Блау-Вайс Линц имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Амщетен - Блау-Вайс Линц - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, отборът на Амщетен е спечелил 2 успеха, Блау-Вайс Линц също има записани 2 победи, а един двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 двубоя у дома срещу Блау-Вайс Линц, футболистите на Амщетен нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 2 поредни загуби в Австрия, а на собствения си терен записа реми в последната си среща.

Съставът на Блау-Вайс Линц има победа в последната си среща в шампионата, а далеч от дома стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.