Обосновани Футболни Прогнози

ИФ Сюлвия - Хюдиксвал

4 Септември 2021 - 17:00
ИФ Сюлвия
Хюдиксвал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.18
8 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от 19-ия кръг на футболното първенство в Първа Дивизия - Север на Швеция между отборите на ИФ Сюлвия и Хюдиксвал.

Стига приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

ИФ Сюлвия

ИФ Сюлвия се намират на 6-та позиция във временното класиране с актив от 26 точки, натрупани след 8 победи, 2 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 двубоя са реализирали 30 гола в противниковата врата и са допуснали 30 гола в мрежата си. У дома съставът на ИФ Сюлвия е изиграл 9 срещи досега, в които има 5 победи и 4 загуби, отбелязал е 18 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на ИФ Сюлвия имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 10 получени гола.

Хюдиксвал

Отборът на гостите от Хюдиксвал е 12-ти в класирането с актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи има отрицателна голова разлика 19-32. Навън съставът е изиграл 9 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 6 загуби, вкарал е 9 гола в противниковата врата и е получил 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Север съставът на Хюдиксвал има в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8-14.

ИФ Сюлвия - Хюдиксвал - директни двубои

В предишната среща между двата тима, отборът на ИФ Сюлвия има спечеленa една победа, а Хюдиксвал няма записана нито една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на ИФ Сюлвия постигна реми в предишната си среща в първенството на Швеция, а у дома е с 3 победи.

Съставът на гостите е в серия от 4 поредни поражения в първенството на Швеция, а далеч от дома е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.18 Резултат: 8 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.