Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Пьолтен - Амщетен

24 Септември 2021 - 19:10
Санкт Пьолтен
Амщетен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.98
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 9-ия кръг на шампионата в Втора Лига на Австрия между тимовете на Санкт Пьолтен и Амщетен.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Санкт Пьолтен

Домакините от Санкт Пьолтен са 15-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 4 точки, записани след 1 победа, 1 равенство и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 8 мача са реализирали 6 гола в противниковата врата и са допуснали 14 гола в мрежата си. На домашна сцена Санкт Пьолтен е изиграл 4 двубоя досега, в които има 1 победа и 3 загуби, реализирал е 4 гола в мрежата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 8 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Санкт Пьолтен са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 10 гола.

Амщетен

Гостуващият отбор на Амщетен се намира на 7-мо място в таблицата с временното подреждане с 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 8 срещи е вкарал 14 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си. Навън тимът има 4 срещи досега, в които има една победа, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-5.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Амщетен имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Санкт Пьолтен - Амщетен - преки срещи

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Санкт Пьолтен е с 2 последователни поражения в Австрия, а на собствения си терен допусна неуспех в последния си двубой.

Отборът на Амщетен има успех в предишната си среща в Австрия, а при визитите си е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.98 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.