Обосновани Футболни Прогнози

Кабинтили - Голуей Юнайтед

3 Септември 2021 - 21:45
Кабинтили
Голуей Юнайтед
Прогноза: 2
Коефициент: 1.48
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболните състави на Кабинтили и Голуей Юнайтед от 21-ия кръг на футболното първенство в Първа Дивизия на Ирландия. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу Голуей Юнайтед.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Кабинтили

Футболистите на Кабинтили се намират на 8-мо място в таблицата с временното класиране с актив от 22 точки, записани след 7 победи, 1 равенство и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача имат голова разлика 20-32. Като домакин съставът на Кабинтили има 10 срещи досега, в които има 3 победи, едно равенство и 6 загуби, при обща голова разлика 8-17.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Кабинтили има записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 10 гола.

Голуей Юнайтед

Гостуващият тим на Голуей Юнайтед е на втора позиция във временното класиране с 35 точки, записани след 10 победи, 5 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 20 двубоя е вкарал 30 гола в противниковата врата и е инкасирал 20 гола в мрежата си. На чужд терен съставът има 10 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-10.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Голуей Юнайтед са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-6.

Кабинтили - Голуей Юнайтед - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Кабинтили е постигнал 1 победа, а отбора на Голуей Юнайтед има записани 4 победи, при общо голово съотношение 2-6. В предишните 2 срещи у дома срещу Голуей Юнайтед, Домакините от Кабинтили нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините постигна реми в последния кръг в Ирландия, а на своя стадион постигна равенство в предишния си мач.

Тимът на гостите от Голуей Юнайтед допусна загуба в предишния кръг в шампионата на Ирландия, а на чужд терен допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.48 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.